De Lama's Reünie

De Lama’s, wie is er niet groot mee geworden? Een hele generatie groeide op met de improvisatieshow en de spelers van toen zijn de grote sterren van nu. 

 

Na negen hilarische seizoenen hielden ze er opeens mee op. Fucking kut natuurlijk. En we missen ze nog steeds… Maarrrrr dat hoeft niet meer! Want De Lama's komen voor één keer terug! De Lama's spuugden tien jaar geleden voor het eerst je tv onder. En dat vráágt om een jubileumfeestje. Hoe dat gevierd wordt? Nou: op 29 & 30 december komen er twee gloednieuwe uitzendingen op je buis. YES! Welke Lama's er komen? Tijl, de twee Rubens en Jeroen! 

 

WAT IS JOUW MOOISTE HERINNERING?

Voor het zover is, eerst twee vragen aan jou. De eerste: wat is jouw favoriete herinnering van De Lama’s? Mail al je lamafoto's, lamavideo's, lamaverhalen en lamaherinneringen naar lamasreunie@bnn.nl

 

ZEND JE FAVORIETE SCENE IN!

Je vraagt je natuurlijk af wat de tweede vraag is. Komt ie: wat is je favoriete scène van De Lama’s? Was het de scène dat Ruben nadeed hoe Maxima vreemdging? Of de scène over de allerslechtste telefoonverkoper? Laat het in het formulier hier rechts weten, dan maken wij daar een top tien van.

 

Laatste uitzending: De Lama's 26-08-2014