Jan Versteegh kan álles beter dan iedereen, althans dat vindt ie zelf. In Jan Is De Beste van BNNVARA strijdt hij elke week tegen een andere BN'er!

Aflevering 1: Patty Brard - De beste crime-fighter

28-10-2015
Jan neemt het op tegen Patty Brard. Het thema van deze aflevering is crime fighting, een onbekend talent van Patty. In totaal krijgen ze drie opdrachten. Ze moeten een moord oplossen op een schip. Ze moeten een compositietekening maken van een inbreker en deze inbreker vervolgens vinden tussen een mensenmassa van winkelend publiek. Als laatste moeten ze een gijzelaar bevrijden van een groep terroristen. Jan Versteegh kan alles beter dan iedereen. Althans dat is zijn bescheiden overtuiging. Hij is geladen met een gezonde overdosis zelfvertrouwen, creativiteit en fanatisme en wordt elke week door een bekende Nederlander uitgedaagd. Deze BN'ers dagen Jan uit met een zelfgekozen thema om te testen of Jan echt de beste is. Jan krijgt het zwaar en moet iedere week bewijzen dat hij de beste is op elk vlak.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.