Hoe uiteenlopend de ziektes of aandoeningen ook zijn, de mensen die Emma volgt hebben met elkaar gemeen dat ze alles uit het leven halen en hun dromen najagen!

Je Zal Het Maar Hebben - Marvin & Robin

23-02-2016
Tim ontmoet de 23-jarige Marvin, hij lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette: een aandoening die zich uit in ongecontroleerde spierbewegingen. Daarnaast heeft hij last van vocale tics, zoals grommen, snuiven en het roepen van willekeurige scheldwoorden. Uit schaamte leefde Marvin twee jaar als een kluizenaar. Maar nu is het zijn tijd om te shinen en werkt hij hard aan zijn carrière als professioneel model. Ook gaat Tim op pad met de 19-jarige Robin die door een val van haar paard in coma raakte en zwaar hersenletsel opliep. Hierdoor is het een chaos in haar hoofd en komen alle beelden en omgevingsgeluiden keihard bij haar binnen. Na jaren revalideren heeft Robin de weg omhoog gevonden en inmiddels geeft ze bootcamp-les aan bejaarden.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.